Beet patties with quinoa // The BEST healthified burger!

Raw cake with vanilla and chocolate

Raw cake with vanilla and chocolate
 photo dsc_5184.jpg

Ohh I have been super excited to share this little beauty with you guys, I have been making so many raw mini cakes lately (peanut butter/chocolate, passion fruit, kiwi/matcha & raspberry/coconut) and while this is probably one of the simplest ones, then it is definitely also one of my favorites. It is vanilla flavored and filled with lots of crunchy dark chocolate bites and then drizzled with another layer of dark chocolate, so good!

You can find the recipe over on the Danish fashion magazine Costume’s website, where I each tuesday share a new healthy recipe:

Find the recipe right here!

The article is in Danish, but you can easily use an online translator (e.g. just copy-paste the recipe into Google Translate) and if you have any problems, then just let me know and I will help you :)

 photo dsc_5196.jpg

4 Comments

 • Eva

  Smuk kage! Den ser virkelig lækker ud :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Huber-Roos

  Hej Signe
  Ville lige tjekke din blog ud efter at have skrevet lidt med dig på insta for ca 1 år siden. Er vild med dine opskrifter, men hold da op hvor er der meget reklame på din blog. Det fjerner al fokus fra dine dejlige opskrifter og er ret distraherende desværre. Har du en anden blog hvor jeg kun kan se det du laver og ikke bliver så forstyrret?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amillionmiles

   Hej Marie. Tusind tak, jeg er rigtigt glad for at du kan lide mine opskrifter! Reklamerne er en del af bloggen og er med til at gøre, at det her er noget jeg kan bruge så meget tid på, så de kommer til at blive. Der har dog den sidste uges tid været enormt mange og nogle super irriterende nogle, der springer frem på skærmen og som der er lyd på, dem fik jeg selv spat af og har fået fjernet fra bloggen. Det er Bloggers Delight, der styrer reklamer osv. for mig, så det er ikke altid noget jeg har så meget indflydelse på, men jeg kan da heldigvis sørge for at få fjernet de ekstraordinært irriterende af slagsen ;) Der vil dog fortsætte med at være bannerreklamer på bloggen som altid :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Next post

Beet patties with quinoa // The BEST healthified burger!