Green detox juices with wheatgrass

Green detox juices with wheatgrass
Green detox juices with wheatgrass

If you are looking for a super easy way to add more greens and veggies to your diet, then this green juice with wheatgrass is a great option – it tastes great, is absolutely bursting with nutrients and even helps your body detox!

You can find the recipe over on the Danish fashion magazine Costume’s website, where I each tuesday share a new recipe:

Find the recipe right here!

The article is in Danish, but you can easily use an online translator (e.g. just copy-paste the recipe into Google Translate) and if you have any problems, then just let me know and I will help you :)

Green detox juices with wheatgrass

   

2 Comments

 • Emilie

  Lavede du denne juice med en juicer eller blender? Jeg har prøvet den med en blender, og den skiller utrolig meget. Har du et tip til hvordan man får den til at hænge mere sammen, således at saften ikke lægger sig nederst? :-) Mvh

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • A Million Miles

   Hej Emilie, jeg bruger altid en juicer til at lave juice og en blender til at lave smoothies. Min blender er ikke kraftig nok til at jeg synes det fungerer at lave juice i den, haha jeg haaader pulp i min juice! Min veninde plejer dog at lave den i hendes blender (så tilsætter hun ekstra væske) og hun har ikke nogle problemer med at den skiller, så jeg ved desværre ikke helt hvad problemet er :/

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Breakfast parfait with chocolate chia pudding, peanut butter, homemade chocolate granola and vanilla skyr